Pastoraat zijn we allemaal.

De maatregelen die landelijk genomen zijn om het Coronavirus te bestrijden raken ook ons als Pepergemeenschap buitengewoon diep. Het zicht op elkaar middels de wekelijkse vieringen is verdwenen. Door de buitengewone maatregelen worden sociale contacten geminimaliseerd en de verwachting is reëel dat dit nog langere tijd gaat duren. 

Onze Pepergemeenschap heeft meerdere leden die gezien hun leeftijd en/of gezondheid nu thuis moeten blijven. Veel leden hebben hun eigen netwerk, maar niet iedereen.
Waar we mensen met enige regelmaat bezoeken mag dat niet meer. Waar bezoekjes niet meer mogen kunnen we ook telefonisch contact onderhouden.
Juist in moeilijke tijden is het belangrijk elkaar te ondersteunen en te inspireren. Dit kan ook via Ons Forum op deze site

Als u behoefte heeft aan contact of met vragen zit, aarzelt u dan niet om contact op te nemen. Dat kan via het formulier pastoraat, maar in de huidige situatie ook telefonisch. Mocht er niet worden opgenomen, spreekt u dan de voicemail in en u wordt teruggebeld.

 

De gegevens van pastoraatsgroep vindt u op onze pagina.

 

Graag willen we ons allen bemoedigen met de woorden van Lied 112:

Keer U om naar ons toe – keer ons toe naar elkaar.

 

Wist u dat via kerkomroep.nl kerkdiensten zijn te beluisteren? Onder anderen van de:
Nieuwe Kerk  in Groningen
Immanuelkerk in Groningen,
Dominicuskerk in Amsterdam

En vanuit de broedergemeenschap van Taizé is elke dag om 20:30 uur een life uitzending van de avondviering van de broeders. De link naar de uitzending wordt kort voor aanvang gepubliceerd op hun website.