Doperse Dis

Wanneer:
28 februari 2020 @ 18:00 – 20:30
2020-02-28T18:00:00+01:00
2020-02-28T20:30:00+01:00
Doperse Dis

Uitnodiging benefietdiner voor daklozen op 28 februari

 

Beste vrienden van de Pepergasthuiskerk,

 

De Doperse Dis, de maandelijkse gratis maaltijd voor daklozen, nodigt u van harte uit om op vrijdag 28 februari 2020 aan te schuiven bij haar jaarlijks benefietdiner. U bent welkom vanaf 18.00 in de sfeervolle Doopsgezinde kerk aan de Oude Boteringestraat 33 te Groningen. Op het menu staan zeven heerlijke gangen. De prijs: €37,50 met de drank daarbij inbegrepen. De kosten voor dit smaakvolle diner proberen we laag te houden, de gastvrijheid en onze inzet voor en achter de schermen zijn natuurlijk onbetaalbaar.

 

Mocht u ons nog niet kennen: De Doperse Dis verstrekt iedere derde dinsdag een gratis maaltijd aan dak- en thuislozen. Deze maaltijd bestaat altijd uit soep, een hoofdgerecht, een toetje en koffie toe. Onze gasten ontvangen we aan kleine tafels. Elke tafel heeft een gastheer of -vrouw die onze gasten bedient en samen met hen eet, praat en luistert. Per keer ontvangen wij tussen de zestig en tachtig gasten. De Doperse Dis is een initiatief van de Doopsgezinde geloofsgemeenschap te Groningen.

 

Mocht u aan ons benefietdiner op vrijdag 28 februari willen deelnemen dan kunt u een korte email sturen naar dopersedis@gmail.com. Vermeld in deze email met hoeveel mensen u wilt komen en eventuele dieetwensen. U ontvangt van ons een bevestiging. Heeft u vrienden, familie of collega’s, die wellicht ook geïnteresseerd zijn, dan zijn zij uiteraard ook welkom!

 

Mocht u niet kunnen deelnemen, maar wilt u ons wel steunen dan kunt u ook een gift overmaken naar NL 89 TRIO 0197 7405 02, ten name van Diaconaal Fonds D.G.G., o.v.v. Doperse Dis. U kunt ons volgen op www.facebook.com/DoperseDis.

 

De Doperse Dis een klein initiatief, maar we merken dat deze maaltijd en de gezelligheid eromheen voor veel van onze gasten zeer belangrijk is. Wij hopen op uw steun om de Doperse Dis ook in de toekomst te kunnen laten voortbestaan!

 

Met vriendelijke groeten,

Pijke Vossestein

(Kok en initiatiefnemer van de Doperse Dis).