Pepercom

Deze pagina is bedoeld voor de actuele Peperclips, het OVG nieuwsblad dat ongeveer 8 keer per jaar verschijnt, en andere artikelen die voor de Peper relevant zijn.

Binnenkort verschijnen er nieuwsbrieven en andere artikelen, zie hiervoor de betreffende pagina’s.

 

Peperclip 201907 nr4

Zomertijd. Zomervieringen. Deze tijd karakteriseert zich door rust en onrust. Onrust over de toekomst van het Pepergasthuis. En nieuws over Pepercom, Peperonderscheiding, Pepermolen, Peperjongeren, Peperproeverij, Pepertuin, Peperpoëzie en meer Peperinfo.

 

Peperclip 201905 nr3

Alweer de meimaand, na Pasen op weg naar Pinksteren… een nieuw begin. De gemeenschapsavond in de Columnakerk, en aandacht voor  vrijwilligerswerk, zoals de Pepertuin. Plus natuurlijk de inhoud van de komende vieringen en ander nieuws.

 

Peperclip 201903 nr2
Een nieuwe lente, een nieuw begin. Ook voor ons in de Peper?  We zitten in de Veertigdagentijd en houden ons bezig met Af-zien. Annemieke ter Brugge doet een ‘oproep’ onze faalvaardigheden te ontwikkelen. Welke vaardigheden jongeren ontwikkelen in hun Pepertijd in de Peper belicht Elsemieke. enz.

 

Peperclip 201901 nr1
De 250e Peperclip! Met weer informatie over de vieringen, Pepergangers die zich aan u voorstellen, jongeren die reflecteren op hun Pepertijd en impressies van de nieuwe jongerengroepleiders, en meer!

 

Peperclip 201812 nr7
Donkere dagen van december, verstillen en de ‘reis naar binnen’. Licht zoeken in de Peper of het Stadsklooster, Brood, wijn en ui en natuurlijk meer…

 

Peperclip 201811 nr6
Op naar Kertmis met Workshop: Kerstfiguren maken, en het nieuwe kerkelijk jaar in met het thema Wees heilig, want ik ben heilig. Iets aardser: Gas terugnemen – met de New Cooking Bag. Poëzie, Kloosterimpressie en meer…

 

Peperclip 201809 nr5
Een greep uit de inhoud: Vieringen, Seth Boonstra, Sint Maarten, Samburu Girls, Herman Verbeek, Dorpskerken, Jaarthema 2019, column, financiën…


Bekijk het archief