Een podcast van de Peper

Een podcast van de Peper

Het is tijd voor een nieuw initiatief.

Met grote stappen hebben we ons het digitaal vieren eigen moeten maken. Dingen die we samen in de Peper deden kunnen we nu ook thuis op de bank meemaken. Maar moet dat het eindstation zijn in een wereld die definitief digitaler is geworden? Of gaan we in de goede Pepertraditie op zoek naar andere vormen die de digitale wereld mogelijk mogelijk maakt?

Zo ontstond al snel het idee van een Peper podcast. Een podcast die bezint, informeert, uitlegt en verstrooit. Een podcast van een half uur om te beluisteren op een moment dat je er behoefte aan hebt of er tijd voor hebt gevonden. Een digitaal brevier kan het worden, beslist geen viering.

Het voorstel ligt bij het bestuur. We zien het als een mooi cadeau van de 30-jarige Peper aan onszelf en misschien aan de buitenwereld. Een podcast per maand, vanaf april. Zo ontstaat gaandeweg een mooie serie met uiteenlopende onderwerpen, puttend uit ons rijke archief. Taal, muziek, beeld en gebed.

 

Wie doet mee met het vormgeven van dit idee of wil meer weten? Dan kunnen we met alle belangstellenden eens digitaal brainstormen. Laat het me weten via mail of telefoon (06-51545217).


Henk Boomker