Meedoen in de Peper

Veel mensen spreken van een geweldige ervaring, als zij een Peperviering hebben meegemaakt. Wellicht heb jij ook deze ervaring en smaakt het naar meer. Misschien ben je nieuwsgierigheid en wil je wel meedoen. Dat kan zeker. We kennen veel manieren waarop je kennis kunt maken met wie wij zijn en hoe wij vieren. Je kunt je opgeven om mee te werken aan een viering. Als je van zingen houdt, ga dan eens bij het koor kijken. En je kunt meedenken, meepraten bij verschillende werkgroepen.

lege regel
Voorbereidingsgroepen
Voorbereidingsgroepen vormen het hart van de Peper. Daar gebeurt het, daar krijgt een viering vorm en inhoud. En je krijgt een kans om anderen te leren kennen. Wil je meedoen? Van harte welkom! Ga naar Vieringen jaarrooster.
Het Peperkoor
De Peper heeft een eigen koor met ± 30 zangers. Om de week zingt het koor in de viering. Voor nieuwe mensen is het koor een mooie manier om andere mensen te leren kennen. Hou je van zingen en wil je meedoen? Je bent van harte welkom om mee te zingen. Het Peperkoor repeteert wekelijks op dinsdagavond (19.30u – 21.15u) in de Columnakerk. Vaste cantor en contactpersoon: Wim Opgelder: koor@ovg-web.nl.
In verband met de huidige lockdown zijn er geen repetities.
lege regel
Werkgroepen
Wil je meer weten over wat verschillende werkgroepen doen? Ga dan naar Werkgroepen (intern).