Nieuwsbrief

De Nieuwsbrief OVG komt 1x per twee weken uit. De ene keer een korte, de andere keer een lange versie. De korte Nieuwsbrief bevat alleen informatie over de 3 komende vieringen, de lange versie bevat 3 onderdelen:

> Actuele vieringen,
> Berichten uit de Peper,
> Activiteiten

Iedereen – Pepergangers en andere belangstellenden – ontvangt de Nieuwsbrief per mail. Vanuit de Nieuwsbrief kun je doorklikken naar het volledige bericht op ovg-web.nl. Op de home-pagina vind je een overzicht van de meest recente Nieuwsbrief. Ook daar kun je met doorklikken een volledig bericht of artikel lezen. Persoonlijke berichten of mededelingen komen in Peperproat, een intern prikbord op Peper Intern. Een bericht voor Peperproat stuur je naar Peperproat@ovg-web.nl.

 

Af en toe ontvangen abonnees een Extra Nieuwsbrief. Met deze Nieuwsbrief communiceren wij urgente berichten. Dit kan een belangrijke bestuursmededeling zijn of een overlijdensbericht.

 

Wil je kopij aanleveren voor een komende Nieuwsbrief?  Stuur dit dan naar nieuwsbrief@ovg-web.nl.
Zie ook de bijlage met praktische informatie en kopij deadlines 2024.
Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. De redactie bestaat momenteel uit:  Marjoke Brenninkmeijer, Corry Broersma, Petra Elzes en Jaap Ringrose.

Wil je de OVG Nieuwsbrief ontvangen? Met het formulier (in het menu) kun  je je aanmelden als abonnee van de Nieuwsbrief.