Pastoraat

De pastoraatsgroep ontvangt regelmatig signalen over mensen die aandacht nodig hebben. De pastoraatsgroep reageert daarop. Soms met een wenskaart met namen van Pepergangers. Soms gaat iemand van de groep op bezoek. Soms ontvangt iemand een bloemengroet. Mensen melden zichzelf, de pastoraatsgroep wordt getipt door mensen uit de pastorale kring of door andere Pepergangers.
De pastoraatsgroep en de presbyters informeren elkaar bij kruising van taken, bijvoorbeeld rond een overlijden binnen de gemeenschap. De pastoraatsgroep informeert het bestuur en de Pepergemeenschap over hun werkzaamheden in het jaarverslag.

 

De maatregelen die landelijk genomen zijn om het Coronavirus te bestrijden raken ook ons als Pepergemeenschap buitengewoon diep. Het zicht op elkaar middels de wekelijkse vieringen is verdwenen. Door de buitengewone maatregelen worden sociale contacten geminimaliseerd en de verwachting is reëel dat dit nog langere tijd gaat duren

Onze Pepergemeenschap heeft meerdere leden die gezien hun leeftijd en/of gezondheid nu thuis moeten blijven. Veel leden hebben hun eigen netwerk, maar niet iedereen.
Waar we mensen met enige regelmaat bezoeken mag dat niet meer. Waar bezoekjes niet meer mogen kunnen we ook telefonisch contact onderhouden.
Juist in moeilijke tijden is het belangrijk elkaar te ondersteunen en te inspireren.
Dit kan ook via Ons Forum op deze site

Als u behoefte heeft aan contact of met vragen zit, aarzelt u dan niet om contact op te nemen. Dat kan via het formulier pastoraat, maar in de huidige situatie ook telefonisch. Mocht er niet worden opgenomen, spreekt u dan de voicemail in en u wordt teruggebeld.

 

Contact met de pastoraatsgroep:
Heb je een suggestie voor een bloemengroet, stuur dan een e-mail naar bloemen@ovg-web.nl.
Voor vragen of signalen bereik je de pastoraatsgroep via bijgaand contactformulier of via een e-mail naar pastoraat@ovg-web.nl.
In het werkplan van de pastoraatsgroep lees je meer over de pastoraatsgroep.
In de koffiekamer vind je een folder met informatie over de pastoraatsgroep.

 

De pastoraatsgroep:

NaamTelefoonnummerE-mail
Wiebe Schoonhoven
050-5412866wiebesch@hotmail.com
Hilda Scherphuis
06-57 64 39 99
aanspreekpunt
he.scherphuis@ziggo.nl
Marjan Fekkes
06-20143834bloemen@ovg-web.nl
Herman Boiten
050-3641858info@bolledomus.nl
Annemiek Werkman
06-33 69 68 01annemiekwerkman@home.nl