Openstelling Pepergasthuiskerk

Openstelling Pepergasthuiskerk

Wij zijn blij u te kunnen melden dat we de Pepergasthuiskerk weer (beperkt) gaan openstellen. Op 5 juli jl. hebben we in klein gezelschap proefgedraaid. Daarna hebben we de puntjes op de i gezet.  Met ingang van zondag 12 juli kunt u weer terecht in de Peper.

We gaan tot en met 20 september a.s. de Pepergasthuiskerk op zondagen voorlopig alleen openstellen voor het beluisteren van de audiovieringen. Vooraf en na afloop is er wel voldoende gelegenheid om te mediteren en te bidden.

Om de 1,5 regel goed in acht te kunnen nemen, is het aantal zitplaatsen beperkt. In totaal kunnen er 66 mensen in de kerk terecht.  Vandaar dat u zich voor een bezoek aan de Peper dient aan te melden. Dat kan via de aanmeldknop ‘Aanmeldingen vieringen’ linksboven op onze website www.ovg-web.nl. Op mobiel helemaal onderaan de homepage.

Mocht u problemen hebben met het aanmeldingsformulier, stuur dan een e-mail naar hans@tulp.nu

 

Voor het bezoek aan de Peper is een protocol opgesteld. Dit treft u hierbij aan. We verzoeken u dit protocol van te voren goed te lezen.

Bij uw bezoek aan de Peper is er per viering een aantal mensen (herkenbaar aan een button) aanwezig die u verder begeleiden, zo nodig aanwijzingen geven en bij wie u ook terecht kunt met vragen.

 

In de periode van de zomervieringen, zijnde de periode tot en met 23 augustus a.s., zijn er geen kindervieringen en is er geen kinderoppas. Wat we daarna gaan doen, wordt nog bekeken.

 

We streven ernaar vanaf 27 september a.s.  weer “normale” vieringen te gaan organiseren. Ook daarvoor zal men zich dan moeten aanmelden.