Meld je aan voor de viering

Meld je aan voor de viering

Wil je op zondag in de Pepergasthuiskerk komen luisteren naar de audioviering, dan moet je je vooraf aanmelden. Dit is nodig omdat de Peper zich aan de registratieverplichting vanwege Corona wil houden. Aanmelden voor een viering kan via het aanmeldformulier op de website.
Sinds 19 juli zijn er audiovieringen in de Pepergasthuiskerk. In het begin meldden de meeste bezoekers zich van te voren via de website aan, maar steeds vaker gebeurt dat niet. Dan melden ze zich ter plekke bij de Commissaris van Dienst aan, wat extra werk oplevert om alsnog iedereen goed te registreren. We doen er alles aan om Corona-besmetting in de Peper te voorkomen. Mocht dit onverhoopt toch gebeuren, dan volgt er contactonderzoek en moeten alle bezoekers (van de viering waar de  besmetting plaatsvond) traceerbaar zijn. Daarom is registratie van bezoekers zo belangrijk.
Twijfel je nog of je gaat: meld je voor alle zekerheid aan. Beter een paar mensen teveel op de lijst dan te weinig.
Een laatste tip: je kunt je enkel voor de eerstkomende zondag aanmelden. Het datumveld in het formulier is weliswaar (nog) aan te passen, maar andere data worden niet opgeslagen.