Van de interim-bestuurstafel

Van de interim-bestuurstafel

Ook in de Peper zijn de coronamaatregelen weer aangescherpt. De vieringen gaan zolang het kan door. Een coronatoegangsbewijs wordt niet gevraagd. 

Wel moet weer 1,5 meter afstand worden gehouden en is het mondkapje verplicht bij het lopen in de kerk. Het maximum aantal bezoekers gaat terug naar 75, waarvan 9 op het balkon. Dit is inclusief – maximaal 16 – koorleden. Brood en wijn worden uitgedeeld terwijl men in de banken zit. Zie ook het geactualiseerde corona protocol.  

 

Afgelopen zondag is er iets misgegaan bij de audio-opname van de viering. Dit is helaas niet meer te herstellen. De tekst van de overweging staat op de website.

 

De koffieochtend op zondag 28 november na de viering gaat vooralsnog door. Stuur vóór 22 november een email om je aan te melden als koffiedrinker. Aanmeldingen als gastvrouw of –heer zijn ook (weer) welkom.

 

Feestelijk(er) nieuws is dat niet alleen de OVG het 30-jarig bestaan viert, maar ook Peter Rippen al even lang het koor begeleidt op de piano en de vieringen met zijn pianospel ondersteunt. Daarnaast is Anneke van der Heide al dertig jaar muzikaal actief in de Peper. Dit wordt gevierd met een concert op zaterdag 29 januari 2022, georganiseerd door Peter zelf, met medewerking van Anneke, collega-musici  en andere bekende muzikale gezichten in de Peper. Binnenkort horen jullie meer  over het programma.