Van de interim-bestuurstafel

Van de interim-bestuurstafel

Begin oktober vierden we met veel mensen het dertigjarig bestaan van de Peper in een mooie viering. Door de versoepelde corona maatregelen ook weer met een lopende viering van brood en wijn. De goed georganiseerde jubileumkoffie na afloop bij Pepergangers thuis was gezellig en geanimeerd. Fijn en feestelijk om elkaar na zo lange tijd weer te kunnen zien en spreken. 

Dit initiatief gaan we daarom herhalen – in elk geval op 28 november en 9 januari – zolang we nog geen koffie kunnen drinken in de koffiekamer van de Peper. Wil jij op 28 november maximaal 10 mensen ontvangen, geef je dan voor 1 november op bij Anna Hetebrij en Linda Waanders via: koffiegastpeper@gmail.com. Opgeven als gast kan op een later moment.

 

De penningmeester doet een vriendelijk doch dringend beroep op Pepergangers om toegezegde bijdragen voor dit jaar over te maken voor zover dit nog niet is gebeurd. Hartelijk dank aan die mensen van wie we al bijdragen ontvangen hebben. 

 

Tenslotte een vriendelijk verzoek om de nog geldende coronaregels in de kerk in acht te nemen. Zitplaatsen zijn aangegeven met een groene sticker en kunnen aangewezen worden door de gastvrouw of gastheer. Neem je jas mee naar je zitplaats en verlaat de kerk via de deur aan de straatkant. Op deze manier kunnen we voldoende afstand houden in en om de kerk.