Wie wil liturgieboekjes maken?

Wie wil liturgieboekjes maken?

Het bestuur is op zoek naar een vrijwilliger voor het maken van de liturgieboekjes.

Elke zondag is de liturgie op tijd gereed en netjes afgedrukt in het voor de Peper kenmerkende smalle boekje. Voor het zorg dragen voor de liturgieboekjes is een vacature ontstaan.

 

Onlangs heeft Ineke Molenkamp ons laten weten dat zij per 1 september stopt met het maken van de liturgieboekjes voor de Peper. Zij heeft het dan precies 12 jaar gedaan en dat is een mooi moment om deze klus aan iemand anders over te dragen. Hoewel we het enorm jammer vinden dat Ineke stopt, begrijpen we de afweging en is haar de ruimte in haar agenda voor andere bezigheden van harte gegund! Wij zijn Ineke heel dankbaar voor haar trouwe inzet en staan hier graag in een samenkomst van de gemeenschap nog een keer bij stil zodra daar meer gelegenheid voor is.

 

Langs deze weg doen we een oproep aan de gemeenschap voor een nieuwe vrijwilliger voor deze taak. Die behelst het opmaken van de liturgieën, het maken van een rooster voor de ophalers van de liturgieboekjes en het als contactpersoon fungeren voor de drukker. Eenmaal goed ingewerkt, neemt dit ongeveer 2,5 uur tijd per week in beslag. Ineke is bereid haar opvolger wegwijs te maken. Geïnteresseerd? Laat het de secretaris weten. Je aanmelden als duo kan ook.