Leren of liever zingen?

Leren of liever zingen?

Houd je van theoretische verdieping dan zijn onderstaande cursussen wellicht interessant.

 

De oriëntatie op en kennismaking met de cursus Theologische Verdieping Groningen (TVG) vindt plaats op de maandagen 27 september, 4 en 11 oktober 2021 van 19.30 – 22.00 uur in het Willem Lodewijk Gymnasium, Verzetsstrijderslaan 220 te Groningen.

TVG is een 3-jarige cursus over verbreding en verdieping in geloof en samenleving. Er is volop gelegenheid voor gesprek en discussie. Vooropleiding is niet nodig, wel een gezonde nieuwsgierigheid.

 

De eerstejaars cursus Theologische Verdieping Groningen is ook op maandagavond van 19.30 – 22.00 uur in het Willem Lodewijk Gymnasium en bestaat uit 25 avonden. De cursus start op 25 oktober.

Voor een bredere visie op religie en zingeving volg je in een breed palet aan vakken, zoals Dogmatiek, Nieuwe Testament, Spiritualiteit en Geloven in de Samenleving. Tijdens de lessen is er volop gelegenheid met elkaar in gesprek te gaan.

Voor beide cursussen vind je meer informatie en kun je je aanmelden via www.tvg-groningen.nl.

 

Is muziek en zang voor jou belangrijk, dan is het volgende zeker de moeite waard.

 

Iedere woensdagavond is er om 19.00 een gezongen Vesperviering m.m.v. Salvator Schola o.l.v. Chris Fictoor in de San Salvator Kerk, Hora Siccamasingel 202 te Groningen.