Peperproat voor ditjes en datjes

Peperproat voor ditjes en datjes

Als je goed kijkt dan zie je dat onze OVG-website steeds leuker en aantrekkelijker wordt. Met het verdwijnen van de Peperclip kwam de Nieuwsbrief waarin geen ruimte is voor berichten over persoonlijk lief en leed. De afgelopen tijd misten we de mogelijkheid om deze nieuwtjes met elkaar te delen.

 

Op het interne deel hebben wij nu ‘Peperproat’, een pagina waar je meer persoonlijke berichten kunt plaatsen. Een Peperproat-bericht kan bijvoorbeeld een bedankje voor een bloemengroet zijn. Of iemand deelt graag een gedicht of ervaring met ons via Peperproat. Deze pagina gaan we gebruiken voor lief en leed, om elkaar te bemoedigen, te troosten of om elkaar te laten glimlachen. Van verschillende kanten werd hierom gevraagd en dit is zeker in deze coronatijd een behoefte.
De naam Peperproat gebruiken we met dank aan de Peperproatgroep, de vrouwengroep die ons daarvoor toestemming gaf.
De meer persoonlijke berichten delen we niet met Jan en alleman. Daarom plaatsen we Peperproat op het interne deel van de website en moet ervoor worden ingelogd.

 

Als je een bericht wilt plaatsen, stuur dan een mailtje met tekst -en een afbeelding als je die hebt- naar peperproat@ovg-web.nl. Hans Tulp beheert deze ‘brievenbus’/mailbox en verzorgt de berichtgeving op de site.
De werkgroep Communicatie gaat ervan uit dat we de rubriek Peperproat samen waardevol gaan invullen.