Pepertuinders gezocht!

Pepertuinders gezocht!

De Peper heeft ook een tuin, de Pepertuin: een moestuin aan de rand van Vinkhuizen op het Volkstuincomplex De Golden Raand. In de zomer bieden de Pepertuinders op zondag hun oogst aan de gemeenschap aan. Op dit moment zoeken wij, Pepertuinders, naar uitbreiding van de groep.

Eens per week komen wij samen, meestal op dinsdagmiddag van 14.00 tot ongeveer 16.00 uur om de nodige werkzaamheden aan de tuin te verrichten. Maar ook op andere momenten kun je ons  aantreffen op de Pepertuin. Het is fijn bij weer en wind in de tuin te werken en je ervaart de invloed van de seizoenen. Bovendien zijn wij een gezellige groep en geeft het voldoening om op onze moestuin te werken en te oogsten. 

Doordat de gemiddelde leeftijd van de groep toeneemt,  zoeken we nu mensen om de voorkomende werkzaamheden over een grotere groep te verdelen. We zoeken Pepergangers die het leuk lijkt om voedsel te verbouwen en die willen bijleren hoe wij samen de tuin zo goed mogelijk tot groei en bloei kunnen brengen. We werken op een eerlijke duurzame manier, met respect voor de natuur en voor natuurlijke processen.

 

We hebben nu echt nieuwe mensen nodig! Ben jij diegene die onze groep komt aanvullen en wekelijks of af en toe wilt meewerken op de tuin? Wil je je opgeven of eerst meer informatie? Neem contact op met onze coördinator Remmelt Scheringa.