Vieringenoverleg en commissieverslag

Vieringenoverleg en commissieverslag

Woensdagavond 8 september wordt het al eerder aangekondigde Vieringenoverleg-groot in de Columnakerk voorafgegaan door een verslag van de onderzoekscommissie over de werkzaamheden na het terugtreden van het bestuur en over het vervolg. Dit vindt plaats van 19.30 tot 20.00.

 

Om 20.30 uur presenteert het VO-klein het nieuwe jaarthema ‘De Groene Peper’. Onder dit thema zoeken we in 2021-2022 naar inspiratie voor sociale en ecologische duurzaamheid. Het thema sluit aan op het initiatief van de werkgroep ‘Einden der Aarde’ om een groene kerk te worden. Deze ontwikkeling roept bijna vanzelfsprekend bezinning op over een breed scala aan onderwerpen.

 

Naast een toelichting op het thema, hopen we vooral een vertaalslag te kunnen maken naar concrete vieringen. Omdat we als geloofsgemeenschap veel ruimte geven aan eigen initiatief, hopen we u en jou enthousiast te krijgen om in vieringen te participeren. Neem dus de agenda en eigen ideeën mee.

 

De avond eindigt rond 21.30. Iedereen is van harte welkom in de grote kerkzaal, hetzij bij het gehele programma of bij een deel van de avond. Er is een ruime pauze van 20.00 tot 20.30 om mensen de gelegenheid te geven rustig te vertrekken of aan te komen. Het adres van de Columnakerk is Paulus Potterstraat 2 in Groningen.