Van de Interim-bestuurstafel

Van de Interim-bestuurstafel

Op woensdagavond 8 september deed de onderzoekscommissie verslag van haar werkzaamheden in de afgelopen maanden.
Deze hebben geleid tot de vorming van een interimbestuur bestaande uit de onderzoekscommissie (Marijtje van Duijn, Tiddo Nieboer en Janita Rutgers-Stoker) en penningmeester Jaap van ’t Hul, voor een periode van ca. 5 maanden. De belangrijkste taken zijn het zorgen voor continuïteit van de activiteiten van de OVG, het herstellen van de verhoudingen en het installeren van een nieuw bestuur. Het was goed om de reacties van de aanwezigen te horen, waarvoor dank. 

 

Nu de corona maatregelen steeds verder worden versoepeld, lijken we terug te kunnen keren naar ‘normale’ vieringen. Vooralsnog houden we de anderhalve meter regel in acht en wordt voorzichtig weer brood en wijn gedeeld. Via de Nieuwsbrief en de website houden we de gemeenschap op de hoogte van aanpassingen in het coronaprotocol. 

 

Volgende maand bestaat de OVG 30 jaar. Dit jubileum wordt het komend jaar met verschillende activiteiten gevierd. De eerste is de jubileumviering op zondag 3 oktober. Na afloop van de viering is iedereen uitgenodigd om koffie te drinken bij een OVG-er thuis, georganiseerd door Anna Hetebrij en Linda Waanders. Een brief met informatie over de aanmelding  is inmiddels met de Peperpost gestuurd.