Audio – thuisvieringen

M.i.v. 27 september worden weer ‘gewone’ vieringen gemaakt in de Peper, voor zover Coronaregels dat toelaten. Van deze vieringen wordt een live (audio)stream gemaakt die op deze plaats thuis te volgen is op zondags 10.30 uur. Zo mogelijk wordt nadien de opname hiervan toegevoegd aan de serie die t/m 20 september was opgenomen.

(tijdelijke dummy knop; werkt nog niet)

 

Sinds 15 augustus gebruiken we YouTube voor de audioviering, de laatste is 20 september. De “video” start met de meest recente zondag. Aan het eind van de audioviering volgt die van vorige zondag, enzovoorts. Met de knop rechtsboven in het YouTube venster kan ook gelijk een oudere viering gekozen worden.

 

 

 

Hier staan alle audio vieringen van de Peper die sinds Pasen gemaakt zijn t/m 20 september. Nick Everts, Wim Opgelder en vele anderen hebben de vieringen voorbereid en in klein gezelschap uitgevoerd. Zij maakten hiervan geluidsopnames.

Elke vrijdagavond wordt de nieuwe versie voor komende zondag geplaatst. Bij de audio-viering hoort ook een liturgieboekje. Van Stemra/Buma (autoriteit op het gebied van auteursrechten) mogen we dit liturgieboekje niet op dit externe deel van de website beschikbaar stellen. Daarom worden ze gemaild en staan ze op het interne deel van de website, waarvoor je dus moet inloggen*.

Kunt u niet inloggen en wilt u wel een liturgieboekje ontvangen, stuur dan een mail naar liturgieboekjes@ovg-web.nl

Als bij onderstaande oudere vieringen de audiospeler balk niet zichtbaar is, probeer dan een andere browser zoals Edge of Internet Explorer, Firefox, Chrome op een tablet of mobiel.

9 augustus: De tuin van Eden

2 augustus: God waar ben je?

26 juli: Tijd van verwijlen

19 juli: Luctor et emergo (Ik worstel en kom boven)

12 juli: De goddeloosheid der zondaren en de goedertierenheid Gods

5 juli: Van U is de aarde

28 juni: Staande blijven in de storm

21 juni: Wat de wind fluit in mijn oren

14 juni: Geslaagd

7 juni: Die ons draagt

31 mei: Pinksteren- Zijn er feestelijke redenen om er weer bezielt op uit te gaan?

21-24 mei: Hemelvaart – staren naar een lege hemel

17 mei: Voor alles een tijd

10 mei: Bergen Verzetten

3 mei: (On) bezorgdheid

26 april: Loslaten en Overgave

19 april: Vogeltje, vlucht naar de bergen

12 april: Paasviering

 

Op het interne deel van de website staan naast de liturgieboekjes ook 2 opnames van het koor voor wie meer/andere liederen wil beluisteren.

*Voor het interne deel is een wachtwoord nodig. Zie deze uitleg voor het aanmaken van een account.